بادام خام بافت سخت و سفتی دارد که باعث می شود دیرتر و به سختی توسط سیستم گوارش هضم شود اما خیساندن بادام آن را نرم کرده و تجزیه و هضم آن راحت تر خواهد شد.

از سوی دیگر بادام دارای مواد ضد مغذی است که روی هضم و جذب مواد مورد نیاز بدن از جمله کلسیم، آهن، روی و منیزیم اثر منفی می گذارد در حالی که نتایج برخی تحقیقات نشان داده خیساندن بادام سطح مواد ضد مغذی موجود در غلات و حبوبات را کاهش می دهد، اگرچه شواهد کافی درباره اثر آن روی بادام و آجیل های درختی دیگر وجود ندارد.

در یک مطالعه مشخص شده خیساندن بادام به مدت 24 ساعت و در دمای اتاق به کاهش سطح اسید فیتیک آن کمک می کند. اسید فیتیک ترکیبی است که جذب مواد معدنی همچون آهن، روی و کلسیم را مختل کرده و ممکن است باعث کمبود مواد معدنی در بدن شود.

ترس از شکست یکی از بزرگ ترین کابوس های بشر

دل پیچه رو چطوری درمان خونگی کنیم

روش درمانی خاص برای افرادی که از چاقی ناراحتند

مواد ,بادام ,روی ,هضم ,خیساندن ,جذب ,جذب مواد ,است که ,خیساندن بادام ,ضد مغذی ,مواد ضد

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهدای زینبی دانستنی های دنیای گیم و Gaming خرید ضایعات آهن در تهران دکتر حسین خدادادی گاه نگاری های یک مهندس دانلود آهنگ جدید hzabanA سرو دانلود اخبار جهانی کرونا علی ناصری